Monday, July 28, 2014

Leikkiseuraa / Playing company

Tänään otin viimein Fridan leikkimään pentujen kanssa. Se on joutunut odottamaan aitojen takana tähän saakka, se kun on hieman vauhdikasta sorttia, ja ajattelin ettei kovin suuri lauma pentuja ole ehkä edes Fridalle mieleen. Joten nyt kun meillä on enää yksi ylimääräinen kotia odottamassa, päätin että Frida voi tulla kokeilemaan leikkimistä.
Ja todella hyvin meni; Frida on varovainen ja pennut todella nöyriä. Ja kun kokoerokaan ei ole suuri, niin näytti kaikilla olevan ihan hauskaa. Näin kun katselee Fridaa pentujen kanssa, sitä taas tajuaa kuinka pieni ja pentumainen se oikeasti onkaan. Korkeuseroa on vielä toistaiseksi useampi sentti, mutta tyyliltään Frida on todella pentumainen, varsinkin päästään.

Today I finally took Frida to play with the puppies. She's been forced to stay behind fences until now, since she's really speedy, and I thought that too many puppies at a time wouldn't probably even be nice in her opinion. So now that we only have one extra puppy waiting for her home, I decided that Frida can come and try playing.
And it did go really well; Frida is careful and the puppies are humble. And since the size difference isn't that big, they even seemed to have fun. Watching Frida play with the puppies, makes me realize again how small and puppy-like she actually is. The height difference is still few centimeters, but Fridas over-all style is really puppy looking, especially her head.












No comments:

Post a Comment